HomeProdukterElektronik och automationAnalog Signalhantering

Analog Signalhantering

Flexibel omvandling inom industri- och processautomation
Våra signalomvandlare ger transparens inom processen och maximal tillgänglighet
Let’s connect.

 

Du letar efter isolationsförstärkare som omvandlar, isolerar, övervakar och visualiserar digitala och analoga signalvärden från industri- och processautomation, t.ex. temperatur, tryck, nivå, flödesvolymer, vikt och hastighet.

 

Weidmüllers serie av signalomvandlare gör oss till en kraftfull partner i ljuset av den ökande graden av automatisering. Våra signalomvandlare för DC standardsignaler, 4-20 mA och 0-10 V isolationsförstärkare, kopplingsförstärkare, frekvensomvandlare och gränsvärdeskopplare kännetecknas av en hög noggrannhet, är universalitet och ett brett utbud av olika varianter. Signalomvandlarna finns i bredderna 6, 12 och 22 mm och kan även användas i ATEX-områden. Isolationsförstärkare konverterar analoga 4-20 mA/0-10 V standardsignaler via en precisionsingång.

 

Signalomvandlarna finns som rena signalisoleringsomvandlare, 2-vägs/3-vägs isolatorer, matningsisolatorer, passiva isolatorer med ingångs- och utgångsslingematning eller som gränsvärdesdon. De är elektriskt och mekaniskt utformade så att de kräver ett minimum av ledningsdragning.

 

Dessutom kan dessa analoga signalprodukter användas universellt i kombination med Weidmüller Industriell Ethernet, blixt- och överspänningsskydd (VARITECTOR), reläer och optokopplare och kan kopplas samman till många nya och kompletta lösningar.