Anslutningsteknik och Kapslingsteknologi

OMNIMATE anslutningsteknik och elektronikkapslingar Komponenter, tjänster och support

 

Vårt breda, applikationsbaserade produktsortiment omfattar kretskorts-plintar och -kontakter, kopplingsplintar för panelgenomföring och elektronikhus för industriella tillämpningar med betoningar på signalbehandling och kraftelektronik.

 

Som en banbrytande och ledande leverantör av anslutningsteknik stöder Weidmüller hela konstruktions-processen med djupt rotat applikationskunnande och beprövad know-how för att hitta lösningar. Vårt globala design-stöd ger en perfekt koppling mellan produkter och tjänster.

 
 

 

OMNIMATE Signal

 
 

OMNIMATE Signal innefattar kretskortsplintar och -kontakter för enheter som används inom automation och styrning, i synnerhet för givar-/ställdonsgränssnitt och nätaggregat.

 

De främsta fördelarna är:

  • Applikationsorienterade anslutningssystem från skruvanslutning med klämbygel till fjäderanslutning med PUSH IN-teknik    
  • För alla ändamål med delning från 3,50 till 10,00 mm    
  • Processäkerhet och betydande effektivitetsvinster tack vare SMT-montering och reflowlödning    
  • Platsbesparande med flervånings-design
 

 

PCB-plintar
 
 

 

PCB-plintar
 
 
 

 

OMNIMATE Power

 

OMNIMATE POWER innefattar kretskortsplintar och -kontakter och plintar för panelgenomföring för användning i kraftelektronik, i synnerhet i växelriktare, frekvensriktare, drivsystem för servo, tunga nätaggregat och motorstartare.

 

De främsta fördelarna är:

  • Enkelt apparatgodkännande i enlighet med UL 600V
  • Sömlös skalbarhet från kompakta jackbara kontakter med 2,5 mm ² PUSH IN fjäderanslutning till kraftiga skruvanslutningar för 50 mm²
  • Applikationsorienterade lösningar för motoranslutning med jackbar skärm och högre säkerhetskrav
 

 

PCB-plintar
 
 

 

PCB-anslutningar
 
 

 

Genomföringsplintar
 
 
 

 

OMNIMATE Kapslingar

 

 

Elektronikkapslingar
 
 

Den idealiska inkaplingen av industriell elektronik för montage på 35 mm DIN-skena i elskåp. De erbjuder en framtidssäker plattform för styrning, signalomvandling och maskinsäkerhet i olika applikationsområden.

 

  • Inbyggda kapslingssystem bildar ett "skyddshölje" för elektroniska moduler, erbjuder en individuell design, effektiv SMT-bearbetning och innovativ hantering i bredder upp till 67 mm och med upp till 72 skruvanslutningar.
  • Små kapslingar i 6 mm skiv-design med 8 anslutningar.
  • Montagekapsling tillverkad av extruderade profiler kan variabelt och individuellt kapas eller monteras ihop modulärt. Den fritt tillgängliga mönsterkortsytan möjliggör installation av skrymmande element eller kretskortsplintar och -kontakter.
 
 

 

OMNIMATE Service och Support
 

Med tjänster samt support för din anpassade lösning. 

 

Utnyttja vår service och support för att optimera din design-in process - från specifikationssteg till komponentintegration

 
Share with your network: Facebook Twitter subscribe to our news: RSS Feed Print Page