Weidmüller Webshop

Upptäck vårt produktsortiment för dina industribehov

Weidmüller Webshop

Snabbare och enklare planering

Vårt orangefärgade sortimentet består av 1 800 innovativa produkter som är särskilt anpassade för varandra och alltid finns leveransklara. Om du beställer artiklar ur vårt orangefärgade sortimentet senast klockan 15 skickas de till dig redan nästa arbetsdag. På så sätt kan du snabbt reagera på behoven i din industriella miljö och genomföra dina projekt smidigt och effektivt.

Kundspecifika priser

Kundspecifika priser

När du loggat in visas dina individuella priser för varje artikel.

Leveranstid

Leveranstid

Tack vare leveranstider som beräknas direkt för dig kan du planera dina projekt exakt.

Beställningshistorik

Beställningshistorik

Du kan visa status för alla utförda beställningar och har tillgång till sändningsbevakning.

Beställningsmallar

Beställningsmallar

Använd våra praktiska beställningsmallar för att snabbt och enkelt göra återkommande beställningar eller spara produktlistor.

CSV import

CSV import

Du kan enkelt ladda upp en CSV-fil för att skapa din beställning.

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Ansök om webshopskonto

* Obligatoriska fält